Hej där,

Spenderar början av denna vecka i packrummet på jobbet. Denna fredag hade vi lansering av blusar och klänningar som sålde slut på bara några timmar.
Vi var i chock! Så nu har vi ju massor att packa såklart. Försöker packa så fort vi kan men det får ta den tid det tar – vi hoppas vi hinner klart så alla får sina ordrar denna vecka. Jätteroligt och ett angenämt problem såklart – men det resulterar också i att vi inte har så mycket i lager fram till vårt stora vårsläpp senare i vår.

Tur att vi sparade på några produkter …
Återkommer om detta.

När vi har så här mycket att packa bygger vi upp olika stationer och packar vid för att vara så effektiva som möjligt och sätter man en podd i öronen och kör på så går det undan.

Paus för en kopp te…

…och lite gos med vår isbjörn.

Bokbordet är välfyllt just nu – här ligger alla mina favoriter.

Tur att vi hunnit en hel del för imorgon ska jag åka iväg till en plats jag velat besöka länge. Jag ska iväg på en rolig kampanjfotografering och hoppas jag kan kika in till er här imorgon kväll med en liten uppdatering.

Kommentarer till “Fullt ös i packrummet

    1. Det är två av Glennon Doyle, Påven Johanna , Morgon i Jenin, Systrarna Perssons skafferi, Sofia Mokkasins bok, Hanna Wendelbos två böcker och några till 🙂

Kommentarer stängda