Igår åkte jag till Blekinge och checkade in ett av rummen på Hoby Kulle Herrgård inför en kampanjfotografering med Ellos.

Så glad att ha Ellos som kund genom hela 2020 och 2021 –  vi har flera roliga grejer på gång ihop framöver. Så stolt för detta för jag beundrar verkligen deras kampanjer – de lyfter samma budskap som jag gärna gör i mina kanaler.
Och så glad jag blev över att just denna kampanjen skulle fotas på Hoby Kulle Herrgård, en plats jag velat besöka ända sedan jag först såg den i Hanna Stefanssons feed. En rosa herrgård liksom – en dröm!

Insidan är lika läcker som utsidan och jag blev stormförälskad i denna plats. Måste komma tillbaka med familjen – vill möta sommaren här också såklart. Orangeriet, fiket och trädgården sägs vara något alldeles extra under den varma perioden av året.

Upplevelsen var verkligen fin nu även i mars – solen gick ner när jag anlände och byggnaden låg som en liten gyllene karamell på kullen ovanför den vackra gårdsplanen. Herrgården drivs av Tove och Benjamin sedan två år tillbaka och det var verkligen jätteroligt att träffa Tove som jag följt på avstånd via Instagram under en tid. Lika gullig som jag anade!
Är full av beundran över det arbete de lagt ner på Hoby Kulle – väldigt inspirerande!

De väntar en liten inom bara några veckor – så mysigt! Bästa tiden på året att få barn om du frågar mig.
Alla mina tre  pojkar är födda i maj och juni.

Jag knäppte inte så många foton under kvällen då jag kom men desto fler denna förmiddag.  Jag spar lite på dem för nu ska jag sätta mig i bilen och köra hem till Varberg.

Vi har haft en dags fotografering i herrgårdens orangeri och vi hann precis klart nu innan solen gick ner.
Väldigt roligt att se hur andra jobbar med foto och vara med i en större produktion. Som influencer gör man ju alla delar själv till sina kanaler och det är ofta ensamt – känner mig därför extra tacksam att få jobba med ett fint gäng kreatörer och ta del av deras arbete. Jag har till exempel lärt mig hur jag ska sminka mina ögonbryn på bästa sätt – bara en sådan sak liksom. Man lär sig något nytt i alla möten.

 

 

 

Kommentarer till “På location hos Hoby Kullegård Herrgård

    1. Så kul – jag tog inte så många egna bilder i orangeriet – hade inte ens med mig kameran eftersom jag jobbade som modell. Hoppas jag får tag på lite behind the scenes bilder som togs – annars kommer kampanjen ut v13 hos Ellos.

  1. Välkommen till oss i Blekinge! Vi är alla otroligt glada över att de tagit hand om herrgården. Den stod tom så länge, de har lyft bygden minsann.
    Såklart du ska komma hit i sommar😁

    Lina oj

Kommentarer stängda