Om jag är inne i några dagars bloggsvacka?  Svar ja.

Det är mörkret, min uteblivna sömn, sjuk anhörig och massa annat jag kan skylla på och det är sannerligen en kompott av alltihop. Igår fick jag till och med höra att jag såg väldigt sliten ut och jag antar att de där mörka påsarna jag har under ögonen verkligen inte går att trolla bort. Jag drömde att jag begravde två små sovande bebisar under stenar och gick sen tillbaka för att ta fram dem och då var en av dem borta. Vansinne.
Samma natt drömde jag att min man träffat någon annan & natt låg jag vaken tre timmar. Det sammanfattar kanske hur min sömn sett ut lately…

Vi byter fokus och plockar fram ett härligt minne istället tycker jag. Så här såg det ut när Malin Mörner aka @poppyloveyou besökte mig i Frankrike. Alltid roligt att ha en annan fotograf på besök – helt andra vinklar och hon har också använt ett fast 24 objektiv vilket gör att hon fått med mer rymd än jag fått med mina objektiv här i huset.

Ett glas vitt ihop på terassen.

En ostbricka på vinbaren bredvid.

Står man på min sovrumsbalkong så ser man vinbaren precis utanför. Det var jättemysigt att krypa ner i sängen tidigt om kvällarna med en bok och ha balkongdörren på glänt för att höra sorlet och de glada skratten över torget här.

Jag lät den här klänningen hänga kvar när jag åkte hem. Ska skapa mig en liten fransk garderob som jag bara använder när jag är här. Då behöver jag inte ta med mig något mer än kamera, böcker och dator.

Lillebrors säng.

Jag har fortfarande en del som ska upp på väggen och ett par väggar att måla. Men först ska jag se till att det blir en platsbyggd soffa längs en vägg i köket och finna det perfekta vitrinskåpet.

Hela hemmet är nu fyllt med torkad blomster så det alltid ska vara fint att komma ner när som.

Mellanbrors säng.

Lite fix – bland annat mitt egna keramikfat och rökelse jag bundit från egen trädgård på bordet jag fyndade för någon hundralapp hos Emmaus i Servian .

Boris – vilken tur jag hade med mig denna vän på äventyret här nere.

Längtar efter att få upp lite mer på väggarna här – letar efter en bokhylla men finner ingenstans. Kanske får bygga en…

Här ska vitrinskåpet stå och detta bord får nog flytta hem till min kompis här nere. Bordet går tyvärr inte att bära upp för trappan som vi hade hoppats på.

Den platsbyggda soffan ska vara till vänster om bordet – mot fönstret. Längtar efter jag får se det nykaklade köket – & längtar verkligen efter att åka ner igen.

Den här klänningen håller förresten på att sys upp just nu för KLco. En av mina absoluta favoriter.

Hej hej, kikar ut mot vinbaren.
Så, det var några foton från talangfulla Malin. Tusen tack för bilderna.

Hoppas ni gillade rundturen i det lilla huset.

Foto @poppyloveyou

 

Array ( [75522] => Array ( [id] => 75522 [title] => Så här såg det ut i huset innan vi flyttade in - Maison Violette [permalink] => https://krickelins.se/sa-har-sag-det-ut-i-huset-innan-vi-flyttade-in-maison-violette/ [status] => publish [date] => 2021-10-19 23:08:33 ) [74585] => Array ( [id] => 74585 [title] => Vi har köpt hus i Frankrike! [permalink] => https://krickelins.se/vi-har-kopt-hus-i-frankrike/ [status] => publish [date] => 2021-06-16 19:06:46 ) )

Kommentarer till “Genom Poppyloveyou lins – Maison Violette

 1. Hej!

  Tack för all inspiration, på många olika plan.

  Just börjat tatuera mig, du har inspirerat mig 🙂 Nu är jag så sugen på en svala, lik den du har. Finns det ngn chans att jag kan få en bra bild av den & att du vill säga vem som tatuerat den?

  Tack igen. Tvivla inte på att du förmedlar ngt värdefullt.

  Mvh Sofia

 2. Underbart ställe🙏Vill snart dit🦪🍷🧀🥖🥐🥗💦🍇🥭🥂🍾
  Klänningen längtar jag också efter🖤

Kommentarer stängda