Här kommer ett inlägg som handlar lite om allt möjligt – de är de skönaste att läsa, eller?

Man har ingen aning om vad inlägget kommer handla om i slutet för jag skriver bara från hjärtat – det som kommer till mig.

Jag somnade från bloggen igår –  tänkte att om jag sluter mina ögon här bredvid lillebror lite och vilar och sedan går jag upp och gör det sista…
Hopplöst, somnar såklart på en sekund. Likadant när jag tittar film om kvällarna – ibland somnar jag till introt fast det är jag som valt filmen och min familj suckar tröttsamt åt mig. Ville titta på The Secret Garden häromkvällen och tjatade verkligen för att få min vilja igenom och slippa se någon actionfilm. Jag har ingen aning om hur den var för jag somnade tio minuter in i filmen…
Måste dricka kaffe om kvällarna för att hålla ögonen uppe i så fall. Ja, ja, det är vad det är.

Vaknade i alla fall 05.30 efter nästan nio timmars sömn och kan sitta vid datorn och göra allt nu istället.

Men min familj drar också fördel av mina tidiga morgnar för de får ofta väldigt god och fint uppdukad frukost. Denna morgon hade jag svängt runt apelsin, kanel och honung i en panna som jag serverade med brända mandlar och mannagrynsgröt.

Kalasgott och en varm rekommendation.

Jag vill visa er tre fynd jag gjort hos min granne på Brukstorget, Vintagebyrån. Man ska naturligtvis inte hänga runt så mycket på loppis just nu men vi har Röda Korset, Gif Second Hand och Vintagebyrån i samma område som KLco  så jag kan hålla koll på när det är lugnt i butikerna.

En fantastisk lampfot – handmålad med ängsblommor. Otroligt fin!

Fann också en skärm till den.

Sex små glasfat från Frankrike –  formade som snäckor. Det står i alla fall France i botten på varje..

Och den finaste kannan jag någonsin sett. Den ska får stå på bordet fylld med vatten och citron så alla alltid kan ta sig ett glas.

Jag har börjat lyssna mycket på Thomas Stenström det senaste sedan jag hörde han live i Musikhjälpen. Jag är en sådan som alltid lyssnar på texten noggrant – det är märkligt med människor som inte hör vad folk sjunger i låtar tycker jag. Som min man, han lyssnar på beatet och har ingen aning om vad låten handlar om. Då missar man ju så mycket tänker jag.
Just nu talar denna text från Himlen över City  till mig så mycket och jag lämnar er med den.

Jag trodde jag var sjuk men jag brinner
Sommarnatt är allt för kort
Ring de bästa du känner
Var med dem som betyder nåt
Höj era händer mot himlen
Ångra allting du borde gjort
Det är okej att gå sönder
Hellre dö än att tyna bort
Släck inte ljuset än
Släck inte ljuset
För himlen över city, himlen över city
Lyser för oss än
Ha en bra dag nu!

Kommentarer till “Gott och blandat – det är det bästa!

  1. Haha, jag är precis som din man! Försöker urskilja texten från melodin men jag nås alltid först av melodin, jag brukar googla upp texten och läsa den istället. 🙂

    1. Men så fint att du googlar upp och läser den istället – människors hjärnor fungerar på så olika sätt. Jag kan till exempel inte ta in instruktioner text – manualer är en mardröm och jag ser liksom inte vad som står…

  2. Lyssnade på låten 100-tals gånger i våras. Fantastisk, sorgsen, men stark. Älsk på den.

Kommentarer stängda