Men gud – min hjärna har slutat funka.

Så känns det idag i alla fall och jag blir galen. Min hjärna brukar vara snabb och full av energi men jösses, blir tokig av den här hjärndimman.

Men annars. Mitt ansikte har fått en syrabehandling idag, det känns bra. Har ni gjort någon sådan?
Har återkopplat på viktiga mail. Känns också bra. Ätit falafelrulle. Mycket gott och bra.
Har dock fått lite ont i magen av att min kollektion bara blir mer och mer försenad på grund av covid. Känns mindre bra.

Sitter och jobbar med en presentation för en föreläsning jag ska hålla för Snittblomsodlare i Sverige men känner mig bara trög och korkad.
Var inte orolig om du är en av dem som ska lyssna – jag brukar alltid få ihop det. Allt löser sig.

Vad man borde göra är att cykla ner till havet och bada. Gå en promenad med musik i öronen. Eller sova. Då löser sig allt.
Så nu finns det tyvärr inget vettigt att tillägga i detta blogginlägg så jag tackar för mig och går och lägger mig så snart jag kan. Imorgon är en annan dag.

Hoppas er början på veckan var bättre än min. kram

 

Kommentarer till “Hjärndimma 2.0

 1. Min hjärna slutade också funka ett par veckor under och efter Covid. Har sakta börjat funka igen😉!

  Var kommer din fantastiska tröja ifrån?

 2. Woh, hög igenkänning på ”gör allt – får inget gjort” denna vecka. Någongång måste det ju släppa. Hoppas sömnen hjälper!

 3. Uppskattar verkligen din blogg, och jag vill säga – fortsätt gärna utforska förklimakteriet. Det behövs. Kan rekommendera boken “the XX brain” som bland annat beskriver detta med brain fog, och även skriver om hur det kan påverka hjärnan senare i livet att man utsatts för fysiskt våld.

 4. Hej, tycker att du har så god smak. Jag drömmer om ett fritidshus, sommarstuga eller torp. Vad skulle du tycka var viktigt om du skulle köpa ett andra boende?
  Kram Linn

  1. Tack!
   Så spännande! Jag skulle se över era behov – vill man att det ska vara ett projekt eller en plats att bara ta det lugnt på? kanske bägge? Vill man vara nära havet eller inåt landet? Vad får det kosta? Hur mycket tid får det ta att komma dit?
   Om man tar hänsyn till allt detta så tror jag du kommer finna svaret inom dig 🙂
   Börja kika på hemnet får att ha koll på marknaden. kram och lycka till

 5. Min start på veckan var ungefär på samma nivå, tror jag. Följer din kloka plan om en tidig kväll och hoppas vara någorlunda smart imorgon 🙂

  Hälsar en av dina läsare som inte brukar kommentera så mycket men verkligen gillar det du skriver

Kommentarer stängda