innehåller reklam för egen verksamhet

Sommaren har lagt sig över Varberg och hjärtat är fullt!
Tänk vad lätt livet helt plötsligt känns när man får njuta av ljumma morgnar, en prunkande trädgård, sommarglada barn och svalkande bad.

Det är extra roligt för att nu i dagarna lanserar KLco sin nya kollektion – I Min Trädgård del 2.
Alla de vackra linneplaggen med mönster skapade av Hanna Wendelbo finns till försäljning på måndag och vi är så pepp på detta släpp. Vid förra lanseringen kraschade vår hemsida och vi fick backa upp med extra resurser för att den skulle klara trycket. Helt galet!
Vi var verkligen inte beredda på att så stor efterfrågan och att mycket skulle sälja slut.

Nu har vi förberett oss fint och står redo.
Denna gång hann jag dessutom fota mig själv i en del av kläderna inför lanseringen och här är några av bilderna.

Denna klänning är en verklig favorit – den är döpt till Hanna och är sydd i 100% europeisk linne med mönstret Trädgård.
Det är Hanna Wendelbo som ritat mönstret, ett skandinaviskt Liberty mönster med inspiration från min trädgård. Det är även Hanna som klänningen är döpt av – givetvis!

“Hanna är en urkraft  – stark, klok, trygg, kreativ och ödmjuk. Tänk att man kan kombinera dessa egenskaper med att dessutom vara genuin, generös och sjukt rolig! Allt i ett och samma Hanna. Lyllos alla som får gå vid sidan av denna stora förebild. Alltid en källa till inspiration och visdom.”

Blusen Johanna går att använda i en oändlighet. Till byxor, kjol, short och bikini. Öppen, knuten eller knäppt. Så fin!!
Detta är en klassiker – “en ikonisk blus” var det någon som sa och jag är beredd att hålla med. Så ödmjuk är jag… Hahaha, men alltså, jag är väldigt stolt och glad över hur vacker den här blusen blev.

Fina detaljer på axlar, rygg och ärmar – vacker krage och dubbla knappar. Den här kommer in i honung, råg, blommigt mönster, randigt och vitt.

Vi har haft så mycket nyheter och projekt det senaste så jag har knappt hunnit skriva om dem. Vi har gjort egen kombucha med våra tesorter och tagit fram nya smycken också. Detta är vårt fina Mårbacka blad i silver på en en kedja gjord av fina små rosa stenar  – Rhodonit. Lanseras samtidigt som kläderna.

Rhodonit sägs balansera känslor och lugnar otålighet. Beskyddar mot negativ energier och kritik, och drar till sig kärlek.

Den här klänningen kommer bli välanvänd denna sommar – Elisabeth kommer i mönstret Pelargon.
Här finner du den i grönt.

En klassisk och tidlös klänning att ha sommar efter sommar. Praktiska fickor och knäppning hela vägen framtill.

Samma mönster i kjolen Sofia. Den här kjolen är sydd i ett kraftigare linnetyg och får ett väldigt fint fall. Jag har kjolen i midjan men min kollega Theoni har sin på höfterna, det beror helt på kroppsform och vad man själv gillar.

Inom kort kommer även våra populära  Maria muggar in i lager igen. Otroligt efterfrågad och flitigt fotad av flera kreatörer jag själv beundrar.

Så fin!
På måndag har vi lanseringen klockan 15.00 och redan 12.00 kan du ta del av en livesändning hos KLco.se, då kommer vi berätta om kläderna designsamarbetet och även prova kläderna så ni får se dem i rörligt format.

Om prick en vecka ska jag åka iväg och då packar jag med mig alla dessa plagg i resväskan och fotar dem i ny miljö.

Kommentarer till “Hjärtat är fullt – lansering och sommar

 1. Blir nyfiken- är det du själv som designat plaggen och hur ser den processen ut?

  1. Hej,
   Jag är ingen utbildad designer – jag brukar komma med en idé och visa fabriken bilder, en skiss, eller ett plagg jag tycker om och så ber jag dem göra de justeringar jag vill ha . En längre ärm, knappar på ett visst sätt – mer vidd, annat material osv. Sedan gör en mönsterdesigner på fabriken en skiss på vad hon tycker blir bra – så proportioner blir ok, syr upp och skickar till mig som första sample.

 2. Underbart!
  Vill ha alltihop!
  Så härligt och jag fullkomligt älskar bomull och linnetyg!
  Skönaste materialen att bära mot kroppen tycker jag.
  Tack! 💛
  /Dalslandsbönan.

Kommentarer stängda