Dyk in i min spara-mapp för inspiration vetja.

Använder ni spara-funktionen för inlägg ni finner inspirerande på Instagram? Det är den lilla flaggan till höger under ett inlägg.
Jag har olika mappar som jag jobbar med – den ovan sparar jag för ett nytt inredningsprojekt och för kulörval. Dova jordfärger – umbra, terracotta, sand och något stick av djup lavendel.
Inom kort ska jag dela med mig av vad detta projektet handlar om.

@carolineborg @annamalmberg @johnderian @veranordingphoto

Så här ser det ut i min mapp där jag sparar ner foto-inspiration inför de bilder jag tar för KLco.
Återkommande för båda mappar är att jag verkligen inspireras av stylisten Hanna MW och Malene Birger. 

I foton fastnar jag för blicken, kroppspråket, komposition, kameravinkel, rekvisita, ljussättning, redigering… ja, så mycket att lära av andra kreatörer, snappa upp i sitt egna arbete och göra unikt för sig själv och i sitt egna uttryck.

Här är en mapp jag sparade ner inför skapandet av KLco. Älskar fortfarande detta moodboard – dess uttryck, kulörer och stämningar.

Ledsen att det varit skralt med blogginlägg de senaste dagarna – jag har haft fullt upp med lanseringen av den nya kollektionen. Vi släppte den vid 15 igår och sidan stod helt still och tuggade för att det var så många inne – fick ringa supporten direkt och backa upp med ännu mer resurs även fast vi förberett med extra. Helt otroligt – är så glad att det är så många som gillar våra linneplagg och detta samarbete med Hanna Wendelbo blev verkligen en succé. Så glad att ha med henne i min ringhörna!
Tack till alla er som klickar hem från oss – vi packar och skickar löpande och  har folk som jobbar dubbla pass kommande vecka.

Denna veckan blir intensiv med mycket arbete inför kommande resa – vi åker iväg om några dagar och det är många säckar som ska knytas ihop inför detta. Jag har kunnig och trogen personal som täcker upp mig på KLco under denna period så jag är mest orolig över min trädgård. Mycket går ju sköta digitalt i mitt arbete men trädgården är svår att jobba med via mobilen….
Ha en fin dag nu så hörs vi snart igen.