Sa någon “hon är som ett skenande tåg…” ?
Jag vet inte, men jag tyckte jag hörde det viskas där bakom hörnet. Men inget är väl mer oattraktivt än när man kastat upp hundra bollar i luften att jonglera samtidigt & konsekvensen blir att man tappar hälften.

Men jag vill ju inte tappa så jag sitter här i soffan klockan fyra på morgonen med tröjan ut och in för att redigera bilder samtidigt som jag förbereder dagens coachning. Jag har inte satt klockan så orimligt tidigt utan kroppen bara vaknar och säger att jag måste gå upp. Bitterljuvt. Hade velat sova mer men älskar att jag har extra timmar att komma ikapp och kaffet har aldrig smakat bättre.
Jag har redan fått bensinstopp och glömt en poddinspelning så några bollar har slunkit mellan fingrarna – men allt löste sig så det är ok.

Men jag tänker att istället för att ursäkta mig och känna skam för att “oj, nu blev det så här igen…” så klappar jag mig mjukt på kinden och tänker att det är så här det är med mig. Nu går det undan och jag får hålla i mig.  Man får passa på att ha skoj, för det är ju det här jag tycker om och jag måste vara stolt för att jag byggt upp detta alldeles själv!

“…

Jag ska resa iväg nästa helg och har en stor lansering av ny kollektion på gång. Så spännande!

Har också en trädgård att få ordning på, en familj med tre barn och hund att ratta runt, deadlines att lämna in och ett stort sommarprojekt att styra upp innan jag kan sänka axlarna.
Nu längtar jag efter semester orimligt mycket – jag hade ingen förra året och denna vinter blev det heller inte så mycket ledighet. Vila behövs.
Otroligt stolt över detta intensiva år med mitt nya varumärke – men känner mig lite sliten och är grötig i hjärnan faktiskt.

Saker på min lista idag:
– fixa lunch till dagens coachning
-gräva ner resten av plantorna
-redigera och byta ut smyckesfoton
-mailutskick
-fota mig själv i ny kollektion
-ta 2 paket till posten
-tanka
-köpa spenat
-ge te till kombucha-Christina
-fixa etiketter

Har ni många bollar i luften inför sommarlovet också?

Array ( [75125] => Array ( [id] => 75125 [title] => Drar i bromsen - Kom, mitt skinn och ben, Håll året ut [permalink] => https://krickelins.se/drar-i-bromsen-kom-mitt-skinn-och-ben-hall-aret-ut/ [status] => publish [date] => 2021-09-01 08:31:58 ) )

Kommentarer till “Skenande tåg?

 1. Har lärt mig att hälsan är viktigare än allt annat i livet
  Och prioriterar det jag absolut vill göra Vill njuta av livet och må gott ❤
  Kram Rita

  1. Hahaha! Ja! Nu har jag börjat sätta upp ”Tanka” på min lista av to do så fort jag ser att tanken går ner.

 2. så fint du resonerar om det hela; “så här det är med mig. Nu går det undan och jag får hålla i mig. Man får passa på att ha skoj, ”
  Ljuvligt!

  Men jag blir lite orolig för dig….stress och sånt du vet.

  1. Ja, jag vet. Inte så bra med stress och press. Jag går in o skov ibland men lyckas alltid att ta mig igenom dem ~ allt löser sig. Kram

 3. Jag satt på det där skenande tåget 10 år före pensioneringen och saknar det inte det minsta (men bra att du ser de tidiga morgnarna positivt, det gör jag också). Men det finns något som heter nödbroms.. så om det blir för mycket ska du använda den. Annars ger du faktiskt nu ett intryck av lugn och att du har det mesta under kontroll (+ – 2 räknas inte..). Jag har två tre bloggar jag läst i flera år och tycker faktiskt ni bloggare är väldigt generösa som delar med er så, både lätt och svårt.

  1. Tusen tack ~ det var roligt att höra ♥️
   Visst får man dra i nödbromsen om det går för fort så man inte hänger med 🤪
   Kram

 4. Jag upplever nog att hela den kommande sommaren är som ett stort bollhav, och det känns bra. Vi har fått ett tegeltak, vilket innebär att det ska plockas ner från en lada och fraktas hem. Måste lösa hur.
  Det ska cyklas mer så att Cykelvasan i augusti ska gå lätt.
  Trädgården har hela tiden prio ett, 50% av den 2×20 meter långa rabatten är omgrävd och rensad på kirskål. Nu ska här planteras luktärtor och stockrosor, och kirsresterna ska vaktas.
  En jämn födelsedag kvar.
  Simskola med sonen.
  Anlägga trädgårdsland hos den äldsta ungen. Underhålla trädgårdsland hemma.
  Allt roligt på sitt sätt så det blir nog en bra sommar.
  Just ja, måste börja måla några fönster också.

  Tack för dina fina bilder. De är en källa till inspiration.

 5. Heia deg! Jeg vet en ting som er mer uattraktivt- det å sitte på sidelinjen og kritisere folk som gjør noe, som bidrar og som skaper. Du er et forbilde på så mange plan, syntes de tingene du skaper er helt fantastisk. Klem <3

Kommentarer stängda