Hej från sängkanten i ett litet hus mitt på en åker. Har vaknat hos min vän Daniella Witte och ska alldeles strax kila iväg och äta frukost med henne. Men mer om det när jag har lite härliga foton på min miljön här.

Jag har en ledig helg inom sikte men tänker faktiskt dra till jobbet ändå. För imorgon ska vi förbereda för en renovering som ska äga rum i lokalen. Vi ska bygga riktigt fina provrum och då är det By Malene Birger på Biblioteksgatan som är den stora inspirationen. Håller tummarna för att detta blir bra. I samma veva får vi mer förvaringsytor, lager och det blir så jäkla bra.

Är typ livrädd att gör investeringar nu när hela världen svajar men min man brukar säga att man inte ska bromsa sig igenom en kris så då är det väl bäst att gasa. Med sunt förnuft såklart. men framåt ska vi ju oavsett och den nya hemsidan som byggs just nu ser toppen ut och kommer gå hand i hand med min plan om hur allt ska bli så ja, allt kommer bli toppen!
(Lova mig det…ghaaaa)

Vårt lager av vackra blusar sinar just nu och det glädjer mig att de är poppis – snabba dig in och se om fdet fortfarande finns kvar någon favorit i din storlek.
(reklam för egen verksamhet.

DEt är så himla roligt att få jobba med sitt egna på detta sätt och när kollektionen för nästa år satt som ett smäck i både vision och praktik så kändes det så himla fint i magen. Men nu ska vi inte gå händelserna i förväg – först ska ju vinterns julkollektion lanseras och vi ska också bygga upp en stämnngsfull butik i Varberg inför december månad. Så pepp på detta!

Jag tänkte ta all vår juldekoration och fylla grenarna här. Tror ni det blir bra?

Ser så himla mycket fram emot vad som komma skall inom företagandet – är både förväntansfull och livrädd på samma gång. Precis som det ska vara med andra ord.
Dagens poddavsnitt handlar förresten om ledarskap och företagande – vi har bjudit in min man JOnas och han delar flera klokheter. Lyssna här. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “I mitt huvud – om jobbet och framtiden