Yes – nu är Årets pelargon här och det blev Astrid som passar kalasbra ihop med mina Mårbacka.
Klart jag åkte och köpte en direkt –  Så fin ju. Ska kruka mina sista dahliaknölar idag och få ner lite frön i jord…
Nu kliar det i de gröna fingrarna.

Min familj har åkt till stugan och lämnat Boris och mig i Varberg. Jag ligger efter så mycket i jobbet efter jag var sjuk så jag hade inte riktigt ro att åka iväg och det är också bra att dela upp sig så här. De får kvalitetstid tillsammans och jag får dyrbar egentid – jag jobbar ju mycket hemma och har oftast minst ett barn och hund här hemma samtidigt så det är bra att ta en liten paus från varandra.
Jag har dammsugit hela huset med podd i lurarna och ser faktiskt fram emot att ställa mig i tvättstugan några timmar med min bok i öronen. Sedan blir det trädgård, jobb, promenad, bastu och bad…. hinner jag måla ett rum också? Har ju färg som blivit över från jobbet… Hade ju tänkt baka till söndagens live med Hanna Wendelbo också faktiskt…

I alla fall, idag lanserar jag ju den nya uppdaterade bloggen och ska pilla lite med den såklart. Och så har jag två deadlines i  helgen. Sjukt roliga sådana.
Måste försöka träna också, min kropp gör så ont efter noll träning sedan början av februari då jag blev sjuk. Så nu sätter vi punkt tycker jag så jag kan komma igång med alla mina planer, hahahaha, jag är en sådan galen tidsoptimist…
Ska låta er veta vad jag hann med under dessa dagar såklart.

Men först måste jag visa loppisfynd.

12 st fantastiska kökshanddukar med vacker gul rand. Två silverbrickor – en för laxen under påsken och en för frukost på sängen. Muggarna är dock nyproduktion, det är Götefors nya samarbete med Emma von Brömsen och de passar så bra in i min befintliga samling. Ser mig själv bära runt dessa i trädgård och växthus i sommar.

Och bra pajformar. Hur fina!?

Tänk hallonpaj med vaniljglass under äppelträdet denna sommar.
& den lilla skålen. Jag samlar på små vita skålar att ha nötter, bär och smågrejer i. Der är så fint att duka fram olika tycker jag.

Ses senare!  Förresten – Tack så mycket för fint mottagande av förra blogginlägget då jag skrev hur jag arbetade.
Ni är så fina och kloka! Ha en bra dag nu.

 

Kommentarer till “Loppisfynd och pelargon – bra kombo inför helgen

Kommentarer stängda