Hej där! Välkomna till min uppdaterade blogg. Kanske att ni inte märker mer än att det är en ny header så låt mig berätta lite om förändringarna.
Vill först ge en stor eloge till Underbaraclaras.se som gett mig stor inspiration.

I menyraden hittar ni nu tydliga kategorier som hjälper er att navigera här inne. Bredvid dem så finner ni ikoner som leder er till mina andra digitala kanaler.
Under varje inlägg har jag valt att lägga puffar till äldre inlägg som känns aktuella beroende på vad jag skrivit om – så att ni kan klicka er vidare och läsa mer i ämnet.
I menyraden hittar ni en flik om där jag berättar om mig själv, mina arbeten och hur det går att boka mig för samarbete eller föreläsning, det finns en direktlänk till min butik KLco och en flik för Bokcirkeln och alla dess inlägg.

Låt mig berätta om de kategorier jag har skapat:

Vardag – Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, mitt liv i stort och smått & vad jag inspireras av.
Entrepenörskap – denna flik hade jag först bara tänkt döpa till jobb men ju mer jag tänkte på hur jag ville förmedla mina inlägg kring det arbete jag gör så föll det på Entrepenörskap, jag vill dela med mig av hur man bygger företag, lägger upp strategier, tänker med ekonomin, med sociala medier och hur jag själv tänkt i mitt företagande.
Hem & Inredning – Här skriver jag mest om mitt eget hem men blandar även in andra hem som inspirerar mig.
Varberg – Ja får otroligt mycket frågor på mail och dm o staden jag bor i. Kul!!! Jag försöker samla allt jag skriver om Varberg under denna kategori.
Trädgården – Här skriver jag om min egen trädgård och även om andras. Allt som inspirerar mig kring trädgårdsliv.
Resor – Just nu reser vi inte så mycket men alla äldre resor finns samlade i denna kategori om ni vill drömma er bort. Här kommer jag fylla på med både inrikes och utrikes resor när det blir möjligt att resa igen.
Hjärtefrågor –  Först tänkte jag döpa denna kategori till samhällsfrågor, detta är en kategori där allt mitt ideella arbete ska få plats, alla erfarenheter kring våld, beroendesjukdomar och psykisk ohälsa ska rymmas i denna kategori. Kanske är det min viktigaste kategori – den jag helst vill att ni klickar in er på. För dessa inlägg ger er perspektiv och kunskap.
Intervjuer – Här intervjuar jag spännande människor som har intressanta berättelser som berör.
Recept – detta är en kategori som inte fylls på så ofta. Men det händer att jag gör något gott då och då och då vill jag såklart dela det med er…
Mode – jag gillar kläder och här delar jag med mig av olika outfits. Ska verkligen göra mitt bästa att inte bara uppmana till nyköp utan hellre se hur man kan kombinera det man redan har i garderoben.
Kvinnokroppen – Ja, men ja. Varför pratar vi inte mer o vad som händer i våra kroppar? Tonårstiden, graviditeterna, amningen, träningen, normer, kroppshets, träning, hur maten påverkar oss, när förklimakteriet knackar på, träning och mycket mer…

Nu undrar jag om ni kan kika runt lite och se om ni upptäcker något som blivit tokigt? Känns allt ok? Ge mig gärna feedback så ska vi åtgärda detta direkt så det blir så bra som möjligt för er att att vara här inne. tack på förhand.
Önskar er en riktigt fin helg.

 

Array ( [73744] => Array ( [id] => 73744 [title] => Att vara volontär på Kvinnojouren? [permalink] => https://krickelins.se/att-vara-volontar-pa-kvinnojouren/ [status] => publish [date] => 2021-02-28 21:20:55 ) [73693] => Array ( [id] => 73693 [title] => Intervju - musikern Lisa Pedersen om Kvinnokroppen [permalink] => https://krickelins.se/intervju-lisa-pedersen-om-kvinnokroppen/ [status] => publish [date] => 2021-02-21 10:05:25 ) )

Kommentarer till “Uppdaterat var det här – välkommen hit!!

 1. Fantastiskt fint nu, bra jobbat! Vet ej om detta går men när jag går in på menyn påmin mobil så har vissa kategorier en drop down meny och jag skulle önska det på även tex bokcirkeln så att jag lätt hittar varje bok och inte behöver gå igenom alla. Men gillar bloggen väldigt mycket.

 2. Så fint det har blivit! Det är något som är lite knas med scrollningen, hos mig i alla fall. När jag börjar längst uppe på en sidan och scrollar neråt så hoppar den ner en bit i texten av sig själv, men bara en gång i början, inte längre ner i texterna. Verkar vara så på alla sidor. Har testat i både Firefox och Chrome, samma i båda, gissar att det är en inställning som behöver fixas till.

 3. Första intrycket är att bloggen nu är mer lättläst och överskådlig! Jättebra! Läser bara på IPad så har inte så stor skärm och här blev det stor skillnad tycker jag.

 4. Wow, sidan är underbar! Lugn och harmonisk och pedagogisk. Ser fram emot att följa vidare!

 5. Vi har blivit så förälskade i Varberg efter två turer till er stad, så nu har vi bokat långtrip till Varberg i sommar igen! 5-6 dagar! 😃

 6. Hej ❤️ Och tack för en inspirerande sajt! Kategorier 👍 men det skulle vara fint även se rubrikerna i en lista så man kan klicka direkt utan att behöva bläddra genom precis allt även om ALLT ÄR ❤️🙌😅

  1. Skulle vilja tillägga att under Kategorier, så skulle det underlätta om man endast såg rubrik + Läs mer, så man inte behöver scrolla igenom alla inlägg! Blir ännu mer lättläst då!

 7. Ett bra och tydligt upplägg. Tydlig struktur att följa. Layouten är inspirerande och signalerar ro. Har ju läst bloggen länge och fortfarande tycker jag att du driftar ämnen bara som de är – liksom ingen bomull här inte! 😉 MEN du gör det med en ödmjukhet rakt igenom – till dig själv och andra. Jag gillar allt! Keep going! 💖

 8. Eftersom du säger att “Hjärtefrågor” är det viktigaste för dej, skulle den kategorin kanske ligga högst upp i fliken kategorier? Dom är ju inte ordnade alfabetiskt, den kunde bli det första man ser:)

 9. Men oj🙏Vad fint o och lätt överskådligt💛
  Ska bli spännande att följa framöver!

Kommentarer stängda