Det kom post. Finpost.
Jag har aldrig fått ett så vackert brev i hela mitt liv tror jag. Det var till Mir och mig från Makers and Muse.

Jag har så många kreativa och starka kvinnor jag vill skriva om under 2018. Och här är några av dem. De flesta vet såklart redan vem Hannah Lemholt är, den vackra fotografen bakom @honeypieliving.
Ni som följt mig länge vet i alla fall vem hon är eftersom jag har flera foton signerade Hannah här hemma på väggarna. Men i alla fall. Nu har Hannah ihop med en fantastisk samling kvinnor skapat Makers and Muse.

we are imagery makers.
we are content creators.
we are painters. and poets.
we are moment collectors.
we are dreamers. and doers.
we are scribblers. and shapers.
we are scissor hands. and soul minds.
we are shadow lovers. and light chasers.
we are MAKERS. and a MUSE.

Makers and Muse är fem kvinnor som jobbat ihop i olika konstellationer under flera år och som nu kände att de ville bilda ett ‘brand’ tillsammans. så det har de gjort. De blir makers and muse stockholm | london | paris. Coolt va! Älskar tjejer som bara “gjört”!

Vi på FGL blev lite som ett test då de frågade om de fick tolka vårt varumärke FGL a la “makers and muse”-style. Lyllos oss!
Alltså – jag är helt blown away! Det stora arbete de lagt ner – och alla vackra bilder som kom med finpost på ett guldigt minne är helt magiskt.

Kolla – de har till och med smyckat stenarna på stranden med FGL. Det är Sara N Bergman som står bakom illustrationerna.

Jag har försvunnit in i deras Instagram-konto flera gånger och beundrat de vackra bilderna och de storys de byggt upp.
Märks att de älskar det de gör – då får man som sig bör oftast ett strålande resultat.
Fem starka talangfulla kvinnor som möts upp på olika platser i världen och skapar tillsammans.
Galet inspirerande!

Just den här ringen är dessvärre slut hos oss – glädjande att den är förevigad på detta vackra sätt. Finns ett fåtal tjejer därute som lyckats lägga beslag på den fina handmålade ringen med papegojan.

Men den här härliga randiga kjolen kommer nog faktiskt in till sommarsäsongen igen.

Ja, man blir ju helt förälskad i detta såklart. In och följ tjejerna nu vetja – de har massa skoj på gång. Just nu finns de på Instagram och hemsidan är under uppbyggnad.
Tror faktiskt de pratade om att man kan boka en egen privat fotografering med deras kreativa gäng. Tänk att få egen fotokonst med mig själv som motiv signerat Makers and Muse på väggen…

Ha en fin dag.