På Ceylon Sliders

Vi bokade vår resa bara någon månad innan vi skulle iväg och då var tyvärr många av våra favoritboenden fullbokade eftersom det är högsäsong här nere på Sri Lanka just nu. Via tips från Linn så fann vi dock ett bra ställe i Midigama som är helt nyöppnat. Jag ska berätta mer om det senare.

Häromdagen ringde Linn och sa att de hadefått en avbokning på The Island Suite på Ceylon Sliders och erbjöd oss att boka rummet i tre nätter. Vilken tur!

Alltså innergården på detta ställe är så fint! Har hundratals bilder härifrån. Ovanför denna trappa låg vårt rum. Fortsätter man trappan några våningar högre upp kommer man till rooftop yoga. Kolla här för mer info om detta.

De hade varit snälla och ställt in en extrasäng vid fönstret så vi skulle slippa dela dubbelsäng. Älskar tavlan ovanför sängen, @breebrooks heter konstnären.

Så mysig skrivbordsplats.

Att sitta här varje morgon och äta smarrig frukost unnar man ju alla. Så härligt!
Vi åt lunch här också flera gånger och lär återkomma även fast vi bor på annat håll resten av resan.

En perfekt arbetsplats för mig. Här kan jag sitta med mail, bilder, ordrar och planering. Wifi är riktigt bra också.
Ett bra tips är att köpa ett lokalt simkort för någon hundralapp så surfar man enkelt och billigt via mobilen. Jag delar bara nätverket med datorn och kan då vara var som helst.

En av killarna fixar kokosvatten till frukosten. Tycker det är smart att de klätt in alla rör och sladdar med dessa dekorativa pinnar.

Inte så tokig arbetsplats, som sagt. Grön frukost för mig denna morgon.

Jag har fått väldigt många frågor i mail och på inboxen på Instagram gällande Sri Lanka den senaste veckan. Kul! Hinner dock inte svara på alla men jag har lite fina länkar med tipsiga inlägg här nedan som jag tycker alla med intresse för detta vackra land borde klicka in sig på.

En sommargarderob med kläder från FGL Store. Så spännande att vi kommer ut med en kollektion T-shirts i vår.

Hos Ceylon Sliders finner man också en fin liten butik. Det gladde mig verkligen att finna så många eco-friendly produkter på hyllorna. Snygga också!

Precis när vi checkat ut så fann jag en liten ensam valp i vägkanten. Eller fann den mig? Vera Nording hade precis kommit upp från vattnet efter ett surfpass och bestämde sig för att ta hand om valpen. Så nu har Doris flyttat in ~ kolla Veras storys på @veranording.

Vilken fin vistelse vi fick! Nu ska vi bege oss ut på nya äventyr. Ska bara klia på mina myggbett lite först och kväva en gäspning.

Länkar till inlägg om Sri Lanka:

The villa, Chilling in the villa, Tjusigt badrum, Surf’s up at Sunshinestories,  Att resa till Sri Lanka

Kommentarer till “På Ceylon Sliders

Kommentarer stängda