Vi har haft goda vänner här under några dagar och det har varit en fröjd att få uppleva Languedoc tillsammans. 
Matmarknad, bad i hav, mängder av ostron, långa frukostar, sena middagar och givande samtal.
Tillbringar man hela dagar tillsammans så hinner man prata färdigt om saker och kanske delar man ännu djupare och givande samtal då man lever med varandra samtidigt som axlar sänks.
Att detta hus är en plats man kan ta med sig både familj och vänner till gör det mer tillgängligt och som ett andra hem för oss.

Jag som har en intensiv arbetsperiod bakom mig och min man likaså behövde verkligen ett par dagar då inte jobbet åkte upp i knät – vi hade istället fullt upp med trevligt umgänge och noll tid för jobb. Bra!

Den här känslan av avkoppling ska jag ta med mig hem i vardagen i Varberg och planen är att sjunka djupt ner i en serie, gå långa promenader i skog och vid hav, bada i havet, basta, laga massa mat, läsa böcker och träna.
HÄLSA är ju mitt värdeord för 2023 och det ska jag verkligen leva upp till.

Har ni någon bra serie att tipsa om?

Kolla fyndet – jag sa ju att jag skulle visa munken. Visst?

Fyndade också en gammal lampa på Emmaus. Min man fixade ny sladd och skruvade upp den. Så bra! Behöver dock två ”glasglobar” över varje lampa för den är rätt stark i belysningen.

Vi avslutade våra dagar tillsammans med en middag hemma i köket. Färsk pasta vi köpt på matmarknaden, massa brynt smör, friterad färsk salvia och rostade pinjenötter ovanpå. Eg otrolig burrata – och tomatsallad hade vi till, Lova att ni testar detta hemma! Otroligt gott.

Nä – nu längtar jag efter mina barn, kalla bad och vardag igen. Snart hemma…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Med goda vänner i det franska huset