För ett par dagar sedan var jag på Strömma Farmlodge för att kolla in ett fotojobb jag ska göra i dessa miljöer. Önskar jag tog mig hit oftare – mer kakor åt folket liksom! Älskar Strömmas miljöer så mycket.

Vackert trots ihållande regn. Allt blir så grönt och klorofylligt då.

Hundkex är verkligen en av de vackraste av sommarblommor. Speciellt när man blandar ut den med andra ängsblommor.

Nu så grönt. I höst helt rött.

Att leva med årstiderna, så som Marina gör här ute på landet, är verkligen härligt kan jag tro.

Full fart i forsen och på kakbaket. Och i den lilla butiken är det högtryck. Nu är det öppet på helgen för mysig fika under det vackra kastanjetrödet som blommar och efter midsommar är det öppet varje dag på Strömma.

Och bakom dessa dörrar, i ladan,  är det konserter under sommarkvällarna också. De som spelar i år är Säkert, Magnus Carlsson och Mikael Wiehe. Vill gå på Säkert men ska ha en tidig föreläsning dagen efter och behöver nog ladda för den… Eller så gör jag båda. Har inte riktigt bestämt mig än. Så bra med sommaren då inte mängder av grejer är spikade och allt är lite som en öppen bok. Vill ju nästan alltid vara spontan för allt blir så mycket roligare då.