Häromdagen hade jag ett möte som mynnade ut i en lunch. Jag och mina kollegor snurrade runt i stan letandes efter en parkering utan någon vidare framgång. Då kom jag på det- Vi drar till Verket!
Mattias, som är en gammal vän till mig och även driver underbara Hus13 på fästningen, har öppnat ett nytt ställe i Varberg.
På Brukstorget, där vi haft Kustfolk två år i rad.

Verket håller nu till i LA: Bruket’s gamla lokaler och hurra vad snyggt!

Den här disken möter dig då du stiger innanför dörrarna och har du inte tid att slå dig ner för lunch så kan du lätt ta med dig lunchen härifrån.

Goda smaker utlovas. Och snyggt förpackat.

Vi skulle äta på plats och hade även tagit med oss datorer för att avverka ett effektivt lunchmöte. Lokalerna passade perfekt och var helt i min smak.

Jag beställde torsk och var supernöjd.

Långa bord där det rymdes flera sällskap och även sittplatser vid fönster. Påminner lite om Saltimporten i Malmö faktiskt nu när jag tänker efter….

Tycker att upplägget är himla härligt. Foodstore och café där man finner frukost, kaffe, mackor, färdigmat för värmning hemma eller på jobbet. Sedan har de ju den goda lunchen att äta där också.

På fredagar och lördagar har de även Helgkassen – flera rätter för att förenkla helgen. Så himla bra!
I augusti kommer de även öppna bistro om kvällarna. Ser fram mot mysiga stunder då detta ställe bara ligger några minuters cykelfärd bort.