Viken bra dag jag har. På morgonen har jag haft GP på besök i vårt växthus. Tror att reportaget kommer ut nästa lördag.

Jag babblade på och har nu i efterhand knappt koll på vad jag sa. Hoppas den gulliga reportern får ihop något vettigt om tomatodlingar, väderstreck, vattning osv.

Efter detta jobbade jag en stund innan jag tog lunch i växthuset. Snabbaste – två kokta ägg och vattenmelon. Boris höll mig sällskap och var otroligt nöjd. Denna soffa är nämligen den enda han får krypa upp i.

Att ha ett växthus förenklar sannerligen sommarlivet. Man kan vara ute i trädgården  trots regn och kraftig vind.

Ute regnar det – men här inne är det shorts och sommarvarmt.

Jag hade piffat lite såklart. Städat upp en aning och ställt nyplockade blommor i små glas.

Jag hade också stöttat upp mina tomatplantor och flyttat om lite.

Precis när vi var klara med morgonens fotografering så ropade min gulliga granne över staketet. Han hade ju lovat mig rotskott från hans fantastiska engelska rosenbuske – Alltså, hur fint?! Sa ju att det var en bra dag.

Dessutom är alla barn glada och mår bra. Då mår man som bäst – eller hur?

Nu har jag hoppat ur shortsen och i dessa blå. Kunde inte hålla mig borta från GANNI nyheterna som kom igår. Ghaaaa, så mycket fint!

Sitter nu på tåget till Göteborg  – Nu väntar ett glas bubbel och förhoppningsvis ett och annat ostron med två sköna bönor. Efter det kastar jag mig på ett tåg hem för mys med  familjen i växthuset igen.

Hoppas du också har en förträffligt fin fredag. Kram k