Det blev en en speciell vår för oss alla.
Oro har varvats med splittrade tankar kring en oviss framtid och planer har kastats omkull. Vem du än är eller vart du än är så har vi alla påverkats av världsläget.
Jag har inte berättat för er om hur situationen påverkat mig i mitt företag eftersom jag jobbat bakom stängda kulisser med ett nytt koncept. Jag har försökt vara positiv och inspirerande i mina kanaler men har samtidigt kastats fram och tillbaka kring hur jag ska anpassa min nya satsning för den världen vi nu lever i och för det som kommer efter. Det har varit omtumlande och det är det givetvis fortfarande.

Frida skrev ett intressant inlägg om hur Covid- 19 påverkat hennes blogg och företag som jag tycker ni ska ta del av.

Jag själv sitter i en liknande situation med avbokade föreläsningar och kunder som ställt in kampanjer med mig.
Denna vår hade jag dock inte tackat ja till så många samarbeten på grund av att jag ville fokusera på min nya verksamhet.
I detta har jag lagt ner mycket tid och besparingar den senaste tiden.

Eftersom jag redan har ett hyreskontrakt på en lokal och också ett skapat ett sortiment kring varumärket så är det en omöjlighet för mig att bromsa satsningen. Jag kommer lansera konceptet denna sommar och det känns ju smått surrelistiskt – hela världen bromsar och jag satsar.  Men jag tror dock det är viktigt att fortsätta framåt – med en stor respekt och hänsyn till världsläget naturligtvis.
Jag är så imponerad av alla kreativa lösningar jag ser dagligen av en stor skara fantastiska entrepenörer. Inspirerande.
& jag. Jag ställer inte in – jag ställer om.

Imorgon kommer jag ge er en liten hint om vad komma skall och bjuda in er på att följa med mig i denna resa. Ett nytt kapitel i livet börjar och det känns så himla fint att dela detta med er. Jag tänker därför försöka dela så mycket jag bara kan.
Allt från hur man bygger en bra investeringsbudget till grafisk profil och konceptuveckling – hur jag skapar en visuell plats, vart jag hämtar inspiration, hur jag skapar ett manifest och jag kommer också berätta vilka människor jag lutar mig mot och samarbetar med.
För det viktigaste är relationerna – de är otroligt viktiga tillgångar, trygga stöttepelare och stärker ambitioner.

No man is an island – Ingen människa är en ö.
Har du hört den?
Vi människor växer inte då vi isoleras från andra och måste vara en del av ett samhälle för att frodas. Jag har tagit med mig detta in i det nya. Ser fram emot att dela framtiden med er.

Kommentarer till “Min nya satsning – hur blir det med den?

 1. Jag har ett arbete som gymnasielärare och har inte fått ställa in utan istället göra om. Att motivera elever var student och bal blir inställda är svårare för varje dag och jag känner att jag ger mer och mer av mig själv till dem för att de ska orka. När datorn stängs ner sen eftermiddag är jag ofta helt slut men min räddning förutom min familj har blivit trädgården och människor som du som inspirerar. Vad du än jobbar med så köper jag det, det är jag skyldig dig ☺️

  1. Men så himla fint av dig att skriva detta till mig – stort tack!!! Kämpa på Amanda! Kram till dig, du är grym!

 2. Så utrolig spennende og inspirerende at du gjør det på dette viset når verden er som den er. Gleder meg til å følge med – du inspirerer så utrolig mye❤️

 3. Åh vad spännande! Var det därför du släppte taget om FGL? Ska bli kul att följa din resa framöver. Och jag tror det kommer gå jättebra för dig 🤗

 4. Såååå himla spännande Kristin.
  Helt rätt inställning tycker jag, tänk framåt och våga satsa.
  Mina fördomar säger att det kommer bli magiskt vad du än tar för dig och jag är en av många som med stor glädje, inspiration och entusiasm kommer vilja följa din resa, vart än än tar hän.
  Massa kärlek.
  Carro. 💛

 5. Otroligt nyfiken på din nya satsning och ser verkligen fram emot att få följa detta!

 6. Du gör helt rätt. Just nu bromsar nog inte så många företag, däremot gör man på annat sätt än planerat. Dåliga tider är ju bra tider att tänka annorlunda. Just nu för att överleva men också för att det kommer en framtid. Därför gör du rätt, kör! Heja

  1. En hel del företag kämpar pånsom tusan såklart men jag menar att de inet gör så många bya investeringar och öpnnar upp nya butiker osv,
   Det var någon som sa “denna kris måste vi ta hand om” och tolkade som att det är kriser de stora ideérna föds. Det känns fint att gå in i det nya även fast världen gungar just nu – det kommer finas ett efter också. kram til dig

 7. Kära Kristin,
  Jag tycker det låter underbart!
  Vi behöver mer än någonsin följa folk som dig som delar sitt ljus!
  Känns det rätt i din mage så är det rätt! Go for it!
  Positiv energi ger positiv energi, jag är super spänd på vad du har på G och ser mycket fram emot att följa dig på vägen.
  Lyckat till och allt det bästa till dig,
  Kram Caroline

Kommentarer stängda