Hej på er. Hur mår ni?
Tycker dagarna flyter in i varandra under jullovet och jag har nästan dålig koll på att det är lördag. Suktar efter lite vardag faktiskt.

Här kommer ett gäng mobilbilder från senaste veckan. Börjar med en typsik vardagsbild, tvätt ovanpå överfull tvättkorg  på väg ner i badkaret. Där på kroken hänger min badrock som jag tar på mig varje morgon innan jag går ut i trädgården och tar ett iskallt dopp i poolen. Smidigt. Inget slår doppen i havet dock.

Fattiga riddare, clementiner, 3-D pussel och spel över hela bordet här hemma.

Har ni spelat Calisto? En favorit hos oss.

Jag tog på mig det här och då tyckte killarna jag såg ut lite som en clown.

Men fina smycken, visst? Från Lugot och KLco.

Klipp till ytterligare en vardagsbild. Sättet jag fyller mina fickor, min väska, golvet på min bil, mina stök-lådor… det är förbluffande. Hur kan det bli så här?

Kommentarer till “Mobilbilder

  1. Den fina tavlan med barnen i badrummet skulle kunna vara ett Unicef pussel motiv (här har vi pusslat mängder med 200 bitars 20 – 30 år gamla Unicef pussel i julledigheten..). Roligt att du är tillbaka i “vardags bruset”, hann lite börja sakna dina uppdateringar.

  2. Ser att ni har ett platsbyggt badkar, tänker på min mormor och morfar som hade det i sitt hem, så fint! Kanske blir det kallbad idag hos mig, trots snön som yr utanför fönstret!

  3. Dopp i poolen, nu blev jag nyfiken!!! Vinterstänger/tömmer ni inte den? Vad har ni för täckning över poolen?
    Här planeras pool för fullt, jag är inte riktigt övertygad än. Älskar havsbad, året runt!

    1. Nej, vi tömmer inte den – det är en av våra bättre investeringar tycker jag. Hela familjen har haft stor behållning av den. Jag älskar också havet men det ena utesluter sällan det andra. kram till dig

Kommentarer stängda