Här på Ceylon Sliders, där vi bor just nu,  finns det gott om utrymmen i både skugga och sol för mig att slinka undan med en bok. Här på innergården där det serveras både god frukost och lunch, på vår balkong där jag har utsikt över havet eller på taket där det vankas yoga i soluppgången varje morgon.
En 18-åring sover helt klart mer än en 38-åring så jag får alltid några timmar från klockan 06 och framåt för mig själv. Här väljer jag att läsa, jobba, göra lite yoga eller ta ett morgondopp.

Jag har läst en bra bok som jag gärna vill tipsa om. Har bett min man läsa den också och han kom tillbaka med feedback som “Mycket tänkvärd. Sätter verkligen ord på kvinnors verklighet och roll i det sociala spelet. Tack för att du bad mig läsa”. En bok som alla bör läsa alltså.

Love Warrior är en omvälvande livshistoria om otrohet, kärlek och svek – och samtidigt en bok om hur du kan hjälpa dig själv eller dina barn genom en personlig kris – använda den som språngbräda och få ett bättre, sannare liv.

Även om jag inte kan relatera till allt i boken så fanns det otroligt mycket igenkänning. En viktig bok.
Här kan du läsa en riktigt bra intervju med författaren, men -vänta lite med den tills du läst boken så det inte blir trista upprepningar som spoilar händelseförloppet i storyn.

Jag slukar verkligen böcker när jag väl får utrymme till läsning. Började bli lite orolig för att jag tagit med för få faktiskt.
En morgon överraskade Linn, som är en de fantastiska människorna bakom Ceylon Sliders, mig med en trave böcker inbunden med en grön rosett. Så himla fint!
Ska lämna Love warriors hos henne när jag åker.

Bra boktips måste man dela. Frågade följarna i mitt feed på Instagram och fick mängder av bra boktips. Kolla här för inspiration.
Just nu läser jag “Kärlekens fyra årstider”.
I skuggan på balkongen med morotskaka och iskaffe kan jag inte önska efter mer.
    

När jag la ut en bild på mig själv i min nya baddräkt på Instagram blev det helt bananas i mitt feed. Så många som vill lägga beslag på baddräkten!
Jag köpte den här i Ceylon Sliders lilla fina butik. Superhärlig i kvalité och väldigt bekväm eftersom den täcker hela rumpan. Det är ju inte så ofta man finner badkläder som gör det nu förtiden…
Märket heter Seea.

Önskar dig en mjuk och fin lördag.

Kommentarer till “Tips – Boken Love warrior

Kommentarer stängda