Här kommer ett sent hej denna lördag. Jag har jobbat i butiken idag, solen har värmt vintertrötta kinder, barnen har varit glada och jag har njutit av varma samtal med min man. Fint så.

Känner en stor tacksamhet och ödmjukhet inför livet och vill krama världen. Allt löser sig.
Jag har lite grejer på gång som jag vill uppdatera er i och önskar såklart att ni hakar på.  Först ut imorgon är en livesändning med Hanna Wendelbo  – ja, vi drar igång vår populära Trädgårdslive igen, den vi startade i mars förra året då pandemin satte stora käppar i hjulet för de flesta.
Men vi hade våra trädgårdar och vi hade sociala medier – där möttes vi i våra tankar och med mål att inspirera andra till ett njutningfullt trädgårdsliv. Ni som följer oss vet att vi har våra roller – Hanna är den som har koll på det mesta, påläst och förberedd och med ett otroligt pedagogiskt och ödmjukt sätt att dela sin kunskap. Jag är väl lite mer åt det andra hållet, att äsch det löser sig och hur svårt kan det vara, jag har noll koll kring vad jag håller på med men det växer i min trädgård också… Jag tror våra motpoler blir en bra kombo och tilltalar många. Det finns många pekpinnar  och experter i denna gröna värld, precis som i alla branscher men vet du – det är ingen tävling och det är lite “learning by doing” , jag har misslyckats med sjukt mycket i trädgården men det är också där jag lärt mig mest. var snäll mot dig själv och lek lite. Att odla ska var lustfyllt. Vi kör imorgon kl 10.00 i min kanal och sedan sparar jag ner det i IG-tv.

På måndag är det internationella kvinnodagen och då har jag en ny livesändning – då kommer jag prata med Kvinnojouren och Ungdomsjouren i Varberg kl 19.00. Har ni några frågor ni vill att ska ta upp så skriv dem här i kommentarsfältet.

Kommande vecka ska jag jobba med ett tång-projekt som jag lanserar i vår hos KLco. Ska bli så spännande och roligt att berätta mer om detta. Jag har också lite andra jobb som jag är så stolt över att visa er.

Men mest av allt är jag stolt över min familj just nu. Alla kämpar på med sina utmaningar och jag är full av beundran över dem.

Kommentarer till “Trädgårdslive och lite annat

  1. Hej! Ville bara säga att jag fick precis samma chock som du när mina fröer från chiltern seeds kom, inga bilder, wtf?! Köpte lika många som du och nu har jag fått googla allihop och skriva färg och sort på påsen. La alldeles för mycket pengar på det för att bara kasta bort ju. Det kändes som ett onödigt arbete, får bli lokala fröleverantören nästa år, med bilder på påsarna 🤩

  2. Hej,
    Älskar att njuta av er trädgårdslive igen! Får så mycket inspiration av er 🙂

    Jag har en fråga till morgondagens livesändning. Jag har varit i kontakt med Hanna Netterberg (m) Ordförande förskole- och grundskolenämnden i Varbergs kommun angående porrfilter på digitala hjälpmedel i skolan. Vår son kom nämligen i kontakt med pornografiskt innehåll i skolan i årskurs 1 och vi som vårdnadshavare känner oss hjälplösa eftersom dem använder Ipads dagligen i skolan. Jag tycker inte vi ska behöva ha porrkritiskasamtal med vår då 7 åriga son eftersom vi har kontroll på det i hemmet. Jag har mailat och hon skulle återkomma efter hon pratat med tjänstemän gällande min fråga men hon har dessvärre inte återkopplat sen i augusti 2020. Min fråga är alltså om kvinnojouren kan hjälpa till i att få Varbergs kommun att införa porrfilter i grundskolan?

    Trevlig söndag!
    Linnéa

Kommentarer stängda