Här kommer lite snapshots från de senaste dagarna.

Varje morgon vaknar jag och drar undan gardinerna och ställer tillbaka de här pelargonerna i fönstersmygen så de får lite sol. Vi vaknar med solen i detta rum och det gör mig gott.

Om Igor får bestämma så ska vi dela rum och säng resten av livet. Här lyssnar han på något intressant på sin telefon… Kanske är det Henry som ringer och frågar om de ska leka…

Flingor, vinbär och mjölk på sängen. Klassisk sommarlovsmorgon.

Jag plockar in vinbär, ägg och blommor på morgonen.

De lugna timmarna i starten av dagen är så fina.
Första koppen kaffe, en stund med en bok, en promenad eller en runda i trädgården.

Jag drar ett kort varje dag – men det vet ni ju redan.
Idag fick jag kobran och denna dag fick jag visst det svarta ägget.

Krasse i växthuset – dessa blommor använder jag till allt. Lägger på mackan, pastan eller i salladen. Så fint!

Kvällarna är fina också. Vi är mest hemma i Varberg och vädret levererar klassisk svensk sommar. Växlande molnighet och regn – fast det spricker upp ganska ofta. Och då gäller det att passa på ju.

En blomsterbuffé i trädgården.

Jag är ju här en hel del också såklart. Denna morgon hade jag ett så spännande möte, packade alla ordrar och så passade jag på att spela in stories till Instagram då jag bar olika plagg.

Nu sitter jag i bilen på väg till Orust. Extremt kissnödig och med datorn i knät. Ska bli så mysigt att komma iväg ett dygn med familjen och vi har stoppat ner kortspel, yatzy och brädspel. Och badkläder såklart.
Kan förresten inte fatta hur det kan ta en timma att komma ut till bilen för fyra personer och en hund – speciellt inte när allt är packat och förberett sedan innan.

Men nu är vi iväg i alla fall och vi är laddade för ett litet äventyr ihop.

Kommentarer till “Snapshots

 1. Tycker verkligen om din blogg Du är superduktig. Var i Varberg igår tycker bara att det var lite öde och tråkigt där du har ditt showroom. Har full förståelse att det inte är en affär. Men så många mysiga små ”affärer” som låg där och alla förutom några få var stängda. Det gav en så trist och ödsligt känsla då vi åkt 20 mil för att uppleva Varberg som en sommarstad. Har full förståelse för om det kanske inte är så Vill ändå tro att om alla som finns i detta fina komplex, hus hjälps åt på något vis skulle det kanske gynna Varberg Kanske är jag helt fel ute då jag inte har någon lokalkännedom 🤗

  1. Hej,
   Tack för detta.
   Jag kan vidarebefordra din feedback till fastighetsägaren som ansvarar för den övergripande utvecklingen av Brukstorget.
   Min butik har öppet på onsdagar och lördagar och så har de flesta andra också öppet i detta område- ledsen om denna information inte nått dig.
   Hoppas ni fick njuta av innerstan, stränder, bad, restauranger och mycket mer Varberg har att erbjuda. Brukstorget är bara en väldigt liten del av Varberg.

 2. Lugnet i texten… vår son äter också frukost på sängen! Haha. Denna sommaren sätter antagligen sina spår i mig. För drygt en vecka sedan blev jag väldigt trött och matt och anade Corona. Ena stunden mådde jag bra för att återigen däcka och få likt blodsockerfall och nödlanda i soffan eller sängen. Får att bli pigg igen. 🐜 myror i skallen och tjut i öronen. Fick lite lite feber Så tog ett coronatest. Svaret var negativt. Alla i min omgivning tror att det är stress och säger åt mig att koppla bort det mesta. Varva ned och sluta rädda världen (min Självvalda uppgift på jorden är visst att se till att alla i min familj mår bra, alltså Min son och man, mor o far, syskon med familjer…)Även om jag vet att de klarar sig fint. Väljer resten av semestern att göra så lite det går. ☺️ Då går vi se vart jag landar. Mvh Angelica

 3. Orust är så fint! Jag har alltid hållit mig runt resten av Sveriges kuster, men för ett par år sedan upptäckte vi varför så många säger Bästkusten om Bohusläns vackra havsanknytning.

 4. I’m also a big fan of writing down goals and keeping up with them for that very same reason–to see my progress and get encouraged to keep going. If there’s no feeling of progress, then motivation can dwindle before you accomplish what you set out to. Great article!. Utmärkt arbete

 5. Alltså jag beundrar verkligendin klädstil och frågar ofta, (kanske oförskämt?? Hoppas du inte tycker det??) Men kjolen och blusen….så fint…varifrån? Hälsningar från Dyrön utanför Tjörn 😍 ( grannö till Orust)

Kommentarer stängda