Skulle skriva något tungt och ärligt men satte hela alltet i halsen. Det finns inte plats för det just nu för varenda gång man ger en bit av sig själv i det offentliga rummet så kostar det så himla mycket. Jag har inte den energin över just nu helt enkelt. Imorgon, nästa vecka. Vi vilar i det.

Sommaren vibrerar och jag maxar allt. Det här är aldrig en stund på året då jag är ledig och det är helt okej för mig. Jag har ju fina morgnar och kvällar och passar på att njuta av vår vackra sommarstad i mellanrummen. Jag pusslar med det bästa jag vet – familj, trädgård, mitt arbete och mängder av bad.
Just nu har jag högsäsong hos KLco och mina digitala kanaler är mer levande än någonsin – det är helt klart för att jag bor i en sommarstad och många semestrar på västkusten. Min inkorg exploderar av frågor och jag försöker svara så gott jag kan 🙂

Ska vi kika på mellanrummen jag fångat med min mobil?
Varje dag drar jag ett vägledande kort, men det vet ni ju såklart redan. Jag tycker fisken var rätt träffande på hur jag lever just nu och har faktiskt dragit den tre gånger det senaste.

Matchalatte varje dag. Vet ni hur man gör?
Jag ska visa för nu har jag fått in riktigt goda och skummiga.

Mellanbror tog körkort till moppe och vi firade med nyplockade jordgubbar. Vår stora kille – blir så himla stolt!

Lillebror och jag var och åt lunch på Spiseriet – en fantastisk restaurang här i Varberg. Tips!

På morgonen – innan alla andra vaknat så tar jag mig till havet för ett första dopp.
Det känns som om jag har försprång hela tiden med min morgnar – vaknar aldrig senare än 06.30.

Denna sommar är full av riktigt bra konserten på Strömma Farmlodge. Det är min kompis Marinas ställe och hon brukar fråga oss vänner om vi vill sitta i inkastet och kolla biljetter. Tack och bock för detta – klart man sommarjobbar även här och får ta del av massa skön livemusik på världen skönaste plats. jag ska jobba på Sarah Klang och på Fricky – sedan ska jag vara gäst på Albin lee Meldau och Moonica Mac.

Ett dopp och och en tångruska att ta med hem till trädgården.

Och så avslutar vi med en skärmdump från Ellos vackra kampanjfotografering. Otrolig inspiration inför mitt egna arbete. De är verkligen grymma och jag är så glad över att jag har flera spännande grejer på gång med detta företag.

Ha nu en riktigt härlig sommardag.

Kommentarer till “Sommarjobbar

  1. Hej 🌷 Vilken fin tarot lek du har, har lagt märke till den flera gånger. Får jag fråga var den är ifrån? 👁

  2. Älskar dina inlägg. Din blogg ger mig inspiration 🙂

    Har länge letat efter det fat med en svala som du köpte på artilleriet en gång i tiden. Har dock ej hittat det och undrar om du kan se hur den är märkt undertill vilket kanske kan underlätta fortsatt sökning?

    Ha en fantastisk sommar!

  3. I so enjoy your blog and am sorry you get negative comments. I love how you present a “slice of life” and always am eager to see what you are writing about! Thank you!

Kommentarer stängda