Jag har tillbringat hela dagen ute i min gyllene trädgård. Röjt, krattat, klippt och sågat. Kors vad vi jobbat hårt hela dagen!

En stilla, ljummen och solig söndag tackar man ju inte nej till. Så välbehövlig!
Bastustunden efteråt var mer än ljuvlig och nu sitter jag i köket efter middagen och längtar efter sängen.

Fina Boris var med oss här ute idag. Världens bästa sällskap.

Ja, detta blogginlägg innehöll ju knappt någonting men jag ville ändå kika in och säga att jag mår ok. Tack för alla fina ord på dm och i kommentarer. En dag i taget.
Kommande vecka ska jag fota vinterns kollektion för KLco, göra några uppdrag, röja klart i min trädgård inför vintern, sätta tulpanlökar och glasera keramik.

Hoppas ni haft en fin helg. Skrev först mjuk men suddade ut då jag kom att tänka på det här roliga inlägget... hahahah.

Kommentarer till “Söndag i oktober –

 1. Jag gillar ordet mjukt. Det påminner mig om att vara mjuk med mig själv och dom omkring.
  Jag är ny här och älskar dina texter. Dom ger mig känslor som frid och medkänsla samt väcker eftertanke o ger perspektiv. Blir även inspirerad. Inlägget om havet och tång vad så intressant o inspirerande. Tänk vad mycket det finns som man aldrig testat. Tur att livet är långt

 2. Läste Claras blogginlägg precis innan detta och kände när jag läste din text att det här måste vara skrivet efter Clara gjorde sitt inlägg. Skriv du som du brukar. Vi är ju massor som läser oavsett. 😊

 3. Claras inlägg och alla kommentarerna var det roligaste på länge. Just ordet “mjukt” är något som verkar vara populärt bland influencers, och ett ord som jag har irriterat mig lite på.

 4. Haha, Claras inlägg var det roligaste på länge! Och alla kommentarerna ännu bättre, så många fåniga uttryck det finns att störa sig på. “Styrkekram”. Neeeej, sluta bara.

  1. Ja, det var verkligen intressant att det triggade igång så mycket människor till att skriva vad de stör sig på. Vet varken om man ska skratta eller gråta.

 5. Haha, jag brukar inte läsa Claras blogg så ofta, men det inlägget var ju riktigt bra!
  Om jag ska vara helt ärlig så flippar jag också på ordet mjukt 🙂

  1. Ja, jag får ofta dm om vad folk stör sig på och vad de flippar över. Jätteskön feedback faktiskt 🙂
   Det får en verkligen att bli sugen på att skriva mer… hahaha, 😉

Kommentarer stängda