Vi närmar oss helgen och det är med pirrig känsla jag sitter i min soffa denna fredagsmorgon. Fint väder, roligt arbete, glada barn och noll ängslighet.
Ser fram mot att redigera klart alla bilder från veckans fotografering och jobba ännu mer i trädgården.

Ska vi kika lite på resultatet?
Jag har suttit med redigering av bilder nu sedan tisdag kväll och är snart klar. Ska guida er igenom lite nya designs hos KLco också. Så kanske ska jag tagga detta inlägg som reklam. Ja, detta inlägg innehåller då reklam för mitt egna varumärke KLco.

Jag jobbade med två modeller och en kollega som hjälpte till att hålla skärmen. Filmade med en extra kamera också men dessa filer har jag inte tankat upp än. Vill inte att klippningen av film ska distrahera mig från redigeringen av bilder. Får se när den kommer upp. Första prioritering är att ha klart alla bilder och texter, skicka utskick, ta emot leveranser och packa upp allt innan lansering denna söndag.

Kossor, hästar, katter, hundar och allt som hör till i en fotografering på landet.

Så nu är det alltså dags för lansering av första släpp  ss23 – en kollektion som vi jobbat på under en lång tid och är så stolta över. Vi har en del ny design som tagits fram och en del klassiker som har fått en ny kulör. Allt håller samma röda tråd och går att kombinera med de plagg man redan har från KLco. Våra kläder produceras i Baltikum utav 100% europeisk linne och har lång hållbarhet. Många kunder vittnar om att våra plagg är de mest användbara de har i garderoben och det gör mig både glad och smickrad.

En ny blus heter Nütie. Det är denna vackra med generös vidd i ärmen och ett vackert avslut vid handled. Både romantisk, klassisk och cool på samma gång. Vi har valt att sy upp den i ett vävt tyg och i vitt. Här ser ni den vävda bruna rutan.

Redan en favorit i min garderob och något ni tidigare sett mig i.

Här på fina Nütie som blusen fått sitt namn ifrån. Hon är gravid just nu och väntar litet till sommaren. Så spännande!
Många av våra plagg funkar fint för gravida magar.

Men en del gör det inte – den här mer nätta kjolen blir svår med kula på magen. Kjolen har vi döpt till Marlene och vi är så nöjda med designen. Även vår nya t-shirt är en klassiker som kan användas till allt hela sommaren lång.

Denna t-shirt har vi döpt till Charlotta och den kommer i vitt och svart. Även den är gjord av 100% linne.

Fina Emily i kulören smaragd.

Vi har en ny kortärmad blus som heter Frida. Så fina detaljer i rygg, vid nacke och ärm.

Detta är en av de klänningar jag lagt mest arbete och tanke vid. Jag ville skapa en klassisk, välskräddad fransk klänning med knappar framtill. Grämer mig att jag inte fotade den mer utomhus i miljö. Otroligt vacker! Ska fota den på mig själv i helgen också och vida er. Den är fin så här utan bälte i midjan men det blir kalasfint att addera ett bälte.

Kolla vad snyggt! Den här kl’nningen har jag döpt til Åsa och det är en god vän jag har nere i Frankrike.

Så där ja!
Lanseringen äger som sagt rum på söndag kl 15.00. Ni kommer finna den här under nyheter.

Trevlig helg!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “SS23 – vår nya kollektion. Här är en del av plaggen