Dagarna lunkar här nere och aldrig har jag haft så mycket vardag som vid detta tillfälle. Jo, när jag var här nere för ett par år sedan under hela oktober och skrev en bok. Det var ensamt, vilsamt, utmanande och utvecklande. Denna gång tog jag med mig ett bokat arbete men kollade på briefen och insåg att jag inte behöver skicka in förrän i november så arbetstimmarna här nere vigs åt KLco och innehåll till blogg och Instagram.

Ser ni hur ljuset landar på väggen här? jag skulle kunna skriva en hel bok om hur ljuset förflyttar sig genom rummen här under dagarna. Under kvällen fylls köket i ett badade gyllene ljus medan man klagar middag.

Under sen eftermiddag sjunker den här bakom vinterträdgården och jag satt här och läste bok tills det mörknade.

Så mysigt! Jonas läser Alex Schulman och jag Katarina Wennstam.

Det hade redan blivit mörkt när vi lagade middag. Jag hade hand om en äppelkaka och tomatsallad. Jonas öppnade ostron och brynte kantareller med mycket smör.

Lättaste och godaste. Köpte färdig smördeg och la i en form, skar äpplen tunt och la dem vackert där i, pudrade massor av kanel på och ringlade honung över och därefter klickade jag mycket smör över. Nästa gång ska jag bryna smör och hälla över och testa hur det smakar. In i ugnen ett tag och ha koll på när du tror den är klar. Mums!
Vi åt med krämig kokosglass och det blev toppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Äppelkaka och kokosglass

  1. Dina magiska bilder i denna magiska miljö, med mysig text till är bara helt fantastiskt. Älskar att få drömma mig bort i din blogg. Den är så fin.