Alla mina sparade skärmdumpar just nu är god och vacker mat, brittisk inredning eller tjejer i drömmiga gardinluggar. Därför har jag bokat en klipptid för att se över möjligheten att skapa en frisyr som ovan. Vad tycker ni?

Idag gick jag en lång promenad längs havet i dimman med min hund och alla tankar skingrades och plötsligt stod det klart. Har skapat fantastiska kollektioner som ligger i produktion och senare lanseringar – känner mig så otroligt stolt och nöjd. Men sedan när det kom till kommande kollektion blev jag bara blank – vad kommer sen då?
Och det måste ju komma ett senare annars är det ju bara att lägga ner. Detta har aldrig hänt mig förr så jag var minst sagt orolig över en framtid med mitt varumärke. På andra klädmärken är det ofta ett helt team som letar inspiration och sätter riktlinjerna för kollektioner. Ja, usch, det stod helt still. Är så fullmatad och mättad – eller överinspirerad. Eller bara tom?
Jag vet inte vad.

Men plötsligt satt det. Och det kommet bli helt jävla fantastiskt! Så det så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Blir det ett klipp?

  1. Tycker det är så snyggt med lugg på andra, men varje gång jag själv gjort det så ångrar jag mig. Tycker mest den är i vägen, och ännu jobbigare när man vill att den ska växa ut igen.

  2. Kommer de tidigare blusarna att komma in igen? Osäker på namnen, Dorthe eller Johanna tror jag. En hade trekvartslång ärm.