God afton,

Jag har mellanlandat framför datorn efter samtal med man i köket och innan nattning av lillebror. Har en lång arbetsdag i kroppen och längtar efter sängen. Känner mig både pepp och stolt efter att ha hållit i en hel dags coachning, packat upp min nya linnekollektion och provat med kollegor, valt ut ny keramik, tagit emot slutresultatet av vårt senaste smycke och fotat för ett nytt projekt vi drar igång inom kort. Nyp mig i armen – Har världens bästa jobb.

Gjorde en liten presentation av mig själv på Instagram idag – har så många nya följare i detta forum. Är uppe i den svindlade siffran 84,5k och insåg att det är nog många som följer som inte ens vet vad jag gör. Vet du?

Här kommer min presentation:

Hej,
Kristin heter jag och min passion är kommunikation – jag tycker att det är fantastiskt spännande med text, bild och storytelling. Detta kombinerar jag med mitt stora intresse för trädgård, hav, fotografi, koncept- & produktutveckling,

Jag har bloggat i princip nästan varje dag sedan 2008 och längs vägen har det växt ut verksamheter från mina digitala kanaler. 2016 sa jag upp mig från min fasta tjänst och jobbar nu helt med mitt egna. Numer skapar jag en egen linnekollektion, smyckeskollektion och har även byggt upp ett tehus under ett och samma livsstilskoncept som jag själv driver i både digital och fysisk form – här skapar jag också workshops, föreläsningar och andra events.
Jag jobbar också som föreläsare och tar coachning-uppdrag inom varumärkesbyggande och konceptutveckling med mina egna erfarenheter kring sociala medier i ryggen.
Jag är också en av grundarna till den ideella verksamheten @ettmjukarevarberg ~ som gör mig väldigt stolt.

Mitt mål är att inspirera Dig i att göra saker du mår bra av i livet, följa dina drömmar och gräva där du står. Jag delar allt jag tycker är intressant vackert och spännande med dig. Jag gör mitt bästa för att svara på alla frågor jag får för jag vill verkligen att Du ska känna dig sedd här inne och att detta är en dialog mellan oss. Men ibland hinner jag inte – då är det bra att veta att man alltid kan söka på bloggen i ämnet.

Jag uppskattar varje litet hjärta, hej och kommentar ni lämnar – det betyder nog mer än vad ni förstår. Jag läser allt!
Det är fint att se att ni uppskattar arbetet jag gör och jag får extra energi till att jobba ännu bättre.
Tusen tack för er – Ha nu en riktigt bra dag!

 

Kommentarer till “En presentation

 1. Jag följer din blogg och tycker mycket om den 😍 Jag tänkte på ” längs vägen har det växt ut verksamheter från mina digitala kanaler”. Det låter lite som det har hänt av sig själv, som en växt. Jag tänker mer att det är du som skapat och utvecklat verksamheter allteftersom. Kanske ordklyverier men ord har också makt att skapa bilder om varje person/kvinna/man. Allt gott ⭐️

  1. Ja, det har växt ut verksamheter ~ det betyder dock inte att det inte varit otroligt mycket jobb bakom växtkraften 🙂
   Tack för att du fick mig att tänka till på hur jag uttrycker mig. Kram

 2. Hej vad fint! Jag är en annan Kristin. Ett år kvar till 40, utbildad demensundersköterska, arkeolog, trebarnsmamma med adhd, konstnär och illustratör, hobbyfotograf (endast analogt) och tusen andra saker.
  Glad att ha hittat din blogg!

  Ps. Tapeten du målade över j vardagsrummet är den vackraste jag sett i hela mitt liv, men som det är nu är budgeten för liten för att köpa den, har du någon aning om hur länge den kommer vara i produktion? Jag är så himla rädd att den inte ska gå att få tag i om två år😞

  1. Hej Kristin,
   Jag vet inte ~ hoppas de har kvar den länge. Känns klassisk på många sätt. Maila och fråga 👋🏼

   1. Ja, jag ska nog göra det! Kanske svårt för dom att svara på, men hoppas den finns kvar för evigt👏🏻

 3. Hej!

  Jag har följt dig i flera år och gillar att läsa om alla dina ämnen; blomster och mörker och allt däremellan.

  När du var delägare i Fgl så skrev ni ofta om processen av att tillverka/trycka/designa plaggen. Det läser jag gärna mer om gällande din egna kollektion. Denna kunskap för att jag bär mina Fgl-kläder med extra stolthet och glädje.

  Kram!

  1. Hej,
   Tack för feedback.
   Jag skriver om hur och vart kläderna är producerade på KLco ~ mitt mål är att jag ska kunna ta mig till Litauen och dokumentera arbetet så fort pandemin är över.

Kommentarer stängda