Förra veckan åkte jag ner till Skåne och besökte min vän Daniella. Jag fick sova över i ett av hennes hus på åkern och det var så mysigt. Anledningen till att jag var där var för att vår andra vän Diana hade ett middagsevent med en kund i Daniellas lokaler, Jag har faktiskt fått ett mail med mingelbilder från denna afton och tänkte det kan vara kul att visa er dessa en dag. Det var en så trevlig kväll.

Men i alla fall. Jag vaknade i denna sängen dagen efter kalaset och Daniella hade fixat så fint med både citronvatten och kaffe till min morgonrutin. Så omtänksamt!

Jag tassade ut från huset efter ett par timmars arbete och smet över till studion där Daniella fixat frukost till oss båda.

Så himla mysigt. Daniella och jag träffas inte så ofta längre men förr hängde vi ihop desto mer och vi åkte till och med iväg till Barcelona och gick en fotoskola tillsammans. kolla här.
Här är en intervju jag gjorde med Daniella 2016 då vi både bloggade på Elle Decoration.

Daniella har jobbat många år med inredning men har de senaste åren sadlat om lite och utbildat sig till samtalsterapeut. Detta arbete är som ämnat för henne – Daniella har alltid varit en bra lyssnare. Nyfiken, klok, empatisk och inkännande. Är så imponerad och inspirerad av Daniellas utveckling. Läs här.

Vi hade en lång och fin frukost med fina samtal och tiden bokstavligen rusade iväg. Innan jag skulle krama hejdå och tacka för mig knäppte jag några foton i studion.

En otrolig vacker miljö som hyrs ut till företag vid fotograferingar, filminspelningar, produktioner och andra tillfällen då varumärken behöver en riktigt vacker plats att hålla till på.

Så fint med den öppna spisen som man kan njuta av från olika håll i lokalen. Väldigt stor inspiration till vår kommande renovering i vår franska källare.

LÅngbord och öppen planlösning i köket. Fint!

Böcker och tidningar i travar. Mums!

Exakt så här vill jag ha det!

Men ljusinsläppet då! Detta saknar jag i vår lokal på jobbet – längst in finns det endast ett litet takfönster och det är omöjligt att fota där inne.

Så fint alltihop!

Daniella hade gjort en klok grej och lagt dukar omlott på långbordet så här – för att hålla ihop så var det olika rutor på alla dukar vilket gav en väldigt härlig och vacker känsla.
Smart tips! Så fint med bruna glasflaskor och levande ljus – alldeles lagom bordsdekoration. Runt alla linneservetter satt en rosett vid varje kuvert under middagen kvällen innan.

Ja, det var det hela. Jag sa hejdå till Daniella och satte mig i bilen mot Halmstad för att hälsa på min kompis My på vägen. Men den historien sparar jag till en annan dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “På besök hos Studio Witte

 1. Så mysigt, i just det lilla huset med fönstret mot åkern bodde jag en månad förra våren när jag utbildade mig till florist i Jakriborg☺
  Fina fina minnen från en av de roligaste perioderna i mitt liv.
  Som nybliven 50-åring bestämma sig för ny riktning i livet med blommor istället för controllerjobb.
  Att få rå om sig själv en månad på åkern och bara göra det bästa jag vet.

  Tack för att du inspirerar med din fina blogg ♥

  MVH Petra i Kalmar ☺