Hej på er,

Hur har er påskhelg varit?
Vi har varit hemma och fyllt helgen med mängder av god mat, spel, bastu, trädgårdsjobb & röj i källaren. Skönt!
Nu blåser det tio sekundmeter utanför fönstret och det sägs att det ska börja snöa innan lunch – typiskt aprilväder.
Usch, vill verkligen få ordning på mina rabatter och lägga jordförbättring i dem, blanda ner bokashin i komposten och sätta de sista dahliorna. Håller tummarna för att snön uteblir.

Jag har satt mina knölar i plastpåser och krukor, placerat dem i källaren där det kommer in dagsljus och här ska de stå några veckor innan jag flyttar ut dem i växthuset och sedan ner i rabatterna. Hanna har skrivit ett riktigt bra inlägg om hur man driver fram dahlior – kika här.

Förra veckan var jag hos Håkesgård och köpte med mig några skålar som kommer passa min sommar perfekt här hemma. Lite inspiration till vad jag själv vill dreja också. Så fina!

I dessa kan bullbak jäsa, en god tomatsallad blandas ihop och jag kan även fylla dem med sommarens vinbär.
Idag ska jag fixa iordning kökslandet och bygga små staket av sly. Wish me luck!
Ska bara googla fram vettig tutorial först – blir det bra så delar jag med er.

Önskar en en skön dag.

Array ( [68780] => Array ( [id] => 68780 [title] => Snart blommar dahliorna på Håkesgård [permalink] => https://krickelins.se/snart-blommar-dahliorna-pa-hakesgard/ [status] => publish [date] => 2019-07-23 09:19:22 ) [71240] => Array ( [id] => 71240 [title] => Grön terapi - vad är det? Stig med mig ut i trädgården. [permalink] => https://krickelins.se/gron-terapi-vad-ar-det-stig-med-mig-ut-i-tradgarden/ [status] => publish [date] => 2020-03-22 07:23:52 ) )

Kommentarer till “Ut i trädgården – fast kommer det börja snöa…?

  1. Jag ska också fläta staket av sly, blir nog om några veckor när all snö smält hos mig så jag ser fram emot att se hur du gör!

    1. Ja, det blev inget för oss för det började snöa… kom på att jag inte hade tillräckligt heller. måste kolla hur jag gör.

Kommentarer stängda